Contributie en Kosten

Hier vindt u alle informatie mbt de contributie en andere kosten als u bij M.R.M. wilt komen rijden of zelfs begunstiger wil worden.

De vereniging kent vanaf 2018 alleen nog maar begunstigers. Dit zijn in principe de gebruikers cq rijders van de vereniging die contributie betalen en daarmee gebruik mogen maken van het circuit. Voor meer informatie kunt u het huishoudelijk reglement lezen of informatie opvragen bij één van de bestuursleden. Hier vind u het organigram van de vereniging.

Wilt u begunstiger worden van Model Racing Midland dan vindt u hier het Inschrijfformulier (DOC of PDF). Deze kunt u electronisch invullen en mailen naar modelracingmidland@outlook.com. Natuurlijk kunt u het formulier ook uitdraaien en versturen naar de administratie. Zo gauw de administratie jouw inschrijfformulier en de betaling heeft ontvangen krijg je een bevestiging via mail.

Contributie:
Voor het jaar 2024 (en ook voor het jaar 2025) zal de contributie als volgt zijn:

  • € 25,00 junior contributie (tot 14 jaar)  

in het jaar dat je 14 wordt ga je naar de jeugd contributie

  • € 50,00 jeugd contributie (vanaf 14 tot 18 jaar)

in het jaar dat je 18 wordt ga je naar de volwassen contributie

  • € 70,00 volwassen contributie (vanaf 18 jaar)

Een contributie jaar loopt van 1 januari tot 31 december. Wil jij je contributie voor het volgende jaar opzeggen dan moet dit schriftelijk gebeuren voor 1 december. Ontvangt de administratie geen opzegging dan ben je automatisch het volgende jaar begunstiger. Als begunstiger zal je ieder jaar in januari/februari automatisch een factuur voor de contributie ontvangen.

Wanneer een begunstiger de contributie niet of niet tijdig op zegt is deze verplicht € 15,00 administratiekosten te betalen bij de eerste volgende keer bij het gebruik maken van de accommodatie. Zie hiervoor onze huishoudelijk reglement artikel 1.1.4.

Gastrijden:

Ook kan je bij onze vereniging een keer komen gastrijden. Gastrijden kost bij onze vereniging € 10,00 (per keer). Je kan in één kalenderjaar onbeperkt komen gastrijden op door het bestuur vastgestelde dagen.

Gastrijden op een open clubwestrijd:
De kosten om mee te doen met een open clubwedstrijd als je geen begunstiger van de vereniging bent zijn € 10,00 (extra klasse kost € 2,50).
Voor begunstigers kost het meedoen aan een open clubwedstrijd € 2,50.

Donateur:
Je wil geen begunstiger worden van de vereniging, maar je draagt de vereniging wel een warm hart toe, dan kan je ook donateur worden van de vereniging. Deze donateurschap is aan te vragen bij de penningmeester Maaike de Vries.