Evenementen

De vereniging heeft dit jaar een aantal evenementen gepland.

MRM Promotiedag op zondag 02 april en zondag 08 oktober:
Een dag dat een ieder met een onroad RC auto (tm schaal 1:8, zowel electro als brandstof) gratis kan komen rijden op het mooie circuit van MRM als kennismaking met de vereniging.

Zondag 02 april en zondag 08 oktober organiseren wij onze jaarlijkse open dag op ons circuit. Een ieder kan die dag komen om kennis te maken met de vereniging en de hobby. De gehele dag mag je dus gratis komen rijden (tm schaal 1:8, zowel electro als brandstof) en langs komen om informatie in te winnen. Tevens is het deze dag gelijk mogelijk om begunstiger te worden van de vereniging!
Ook koek en zopie is deze dag geopend voor de inwendige mens!

Hopelijk zien we vele bekenden en onbekenden gezichten die plezier beleven in onze prachtige hobby.

NK Electro op zondag 21 mei:
Op zondag 21 mei organiseert MRM voor de Nomac het tweede NK van 2023. Inschrijven kan via MyRCM.

Tamiya Cup op zondag 28 mei:
Op zondag 28 mei organiseert MRM de 4e Tamiya Cup van 2023.

Clubwedstrijden (incl 2 avond wedstrijden):
Dit jaar organiseert MRM ook weer vier open clubwedstrijden waarbij ook gastrijders welkom zijn. Hiervan zullen twee wedstrijden als avond wedstrijden georganiseerd worden (zaterdag 08 juli en zaterdag 26 augustus). Hierbij rijden we in de zelfde klassen als tijdens de reguliere open clubwedstrijden. Vanaf 1 uur kan er getraind worden en tussen 3 en 4 uur zullen we starten met de kwalificaties en daarna de finales. De kosten voor de begunstigers is € 2,50, voor gastrijders zij de kosten € 10,00 (extra klasse kost € 2,50).

Endurance race Tamiya Legend klasse  (1.000 ronden) op zaterdag 10 juni (start om 15:30):
Op zaterdag 10 juni zullen we een endurance race houden welke gedeeltelijk in de avond zal plaats vinden. Er kan gestreden worden in de Tamiya Legend klasse om als eerste de 1.000 ronden te bereiken. De start van de wedstrijd is rond 15:30 waardoor we een gedeelte in de avond zullen verrijden. Door op deze link te klikken vind u de reglementen mbt de endurance race en via deze link vind u de flyer. De regels mbt de auto’s (de klasse) kunt u hier vinden (we houden het Tamiya reglement aan, als enige afwijking hebben we besloten dat de banden keuze vrij is) en hier vind u de bodylijst. Inschrijven kan via MyRCM of door op deze link te klikken. Graag in de opmerking vermelden uit hoeveel deelnemers het team bestaat.

Verder nog wat praktische informatie:

  • Er kan getraind worden op zondag 04 juni van 11:00 tot 16:00.
  • De wedstrijddag zelf kan er getraind worden van 11:00 tot 14:30.
  • De wedstrijd zal om 15:30 starten.
  • We kunnen maximaal 12 teams kwijt.

Er kan ingeschreven worden via MyRCM.

Endurance race Tamiya Legend klasse (750 ronden) op zaterdag 23 september (start om 12:00):
Op zaterdag 23 september zullen we een endurance race houden welke geheel overdag verreden zal worden. Er kan gestreden worden in de Tamiya Legend klasse om als eerste de 750 ronden te bereiken. De start van de wedstrijd is rond 12:00 waardoor we rond een uurtje of 6 klaar zullen zijn. Door op deze link te klikken vind u de reglementen mbt de endurance race en via deze link vind u de flyer. De regels mbt de auto’s (de klasse) kunt u hier vinden (we houden het Tamiya reglement aan, als enige afwijking hebben we besloten dat de banden keuze vrij is) en hier vind u de bodylijst. Inschrijven kan via MyRCM of door op deze link te klikken. Graag in de opmerking vermelden uit hoeveel deelnemers het team bestaat.

Verder nog wat praktische informatie:

  • Er kan getraind worden op zondag 17 september van 11:00 tot 16:00.
  • De wedstrijddag zelf kan er getraind worden van 08:00 tot 11:00.
  • De wedstrijd zal om 12:00 starten.
  • We kunnen maximaal 12 teams kwijt.

Er kan ingeschreven worden via MyRCM.